In the Spotlights: Stokvis Tapes Nederland – ‘jouw innovatieve partner’

10-10-2019

Deze week zetten we onze leverancier Stokvis Tapes Nederland In The Spotlight. Stokvis is leverancier van vele soorten tapes. Perfect voor onder andere de afwerking van geïsoleerde oppervlaktes om koude lekken te voorkomen en een perfecte hechting te hebben.

 Assortiment van Stokvis

Benieuwd naar de mogelijkheden die Stokvis Tapes biedt?

  • Cleanroom productie
  • Stansen
  • Snijden
  • Lamineren
  • Printing
  • Eigen ‘technical tape centre’

 

Vragen over een van de mogelijkheden? Neem contact op met uw partner Van Buren International en samen te kijken naar de beste optie voor jouw werkzaamheden.

 

Waarom kiezen voor de producten van Stokvis Tapes?

Stokvis is als onafhankelijke leverancier met wereldwijd meer dan 1200 specialisten niet gebonden aan bepaalde merken. Hierdoor bieden zij een zeer breed assortiment aan met daarin altijd wel de perfecte tape voor jouw klus. 

Naast het zeer grote assortiment hebben ze bij Stokvis Tapes ook productiemogelijkheden in huis om zelfklevende tapes exact op maat te maken (dit tot op de millimeter nauwkeurig). Niet alleen snijden behoort tot de mogelijkheden, ook lamineren of stansen is mogelijk. Hierdoor bieden ze altijd de perfecte oplossing voor jou!

 stokvis tapes van buren international

Heb je een zeer speciale vraag of toepassing voor de zelfklevende tapes? Bij Stokvis Tapes hebben ze een eigen kenniscentrum met laboratorium waarin ze allerlei situaties kunnen nabootsen met klimaatkasten om zo de eigenschappen op jouw type van materiaal te testen. Indrukwekkend toch?

 

Stokvis Tapes heeft met meer dan 50 jaar ervaring en specialisten zeer veel technische kennis in huis en is een wereldwijde leverancier waardoor korte levertijden gegarandeerd zijn.

 

Segmenten

Stokvis Tapes is naast de islolatie- en installatiebranche actief in vele andere sectoren. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan de automotive branche, elektronica branche, aerospace, healthcare en nog enkele andere. Door acties te zijn in vele en verschillende branches hebben ze zeer veel kennis opgebouwd.

 

Kwaliteit

Natuurlijk staat kwaliteit erg hoog in het vaandel. Alle processen bij Stokvis Tapes worden met grote regelmaat geëvalueerd en tevens extern geauditeerd. Al jaren zijn ze dan ook al in bezit van het ISO 9001 certificaat. Het doel van Stokvis Tapes is om te voldoen aan alle kwaliteitseisen die jij als klant hen stelt.